Sărbătoarea din ultimul Sabat

0

Format sugerat pentru ultimul Sabat

Acest ultim Sabat ar trebui să fie un timp de mare bucurie pentru tot ceea ce a făcut Dumnezeu pentru tine și pentru  biserica ta în timpul celor Zece Zile de Rugăciune. Programați ziua  pentru a sărbători bunătatea și puterea lui Dumnezeu. Analizați modul în care ați experimentat revărsarea Duhului Sfânt în timpul ultimelor zece zile. Acest Sabat este o ocazie de a ne bucura pentru ceea ce El a făcut, face și urmează să facă.

Nevoile fiecărei adunări sunt unice, de aceea vă rugăm să lucrați cu conducătorii locali pentru a dezvolta un plan specific pentru biserica voastră. Iată câteva sugestii pe care să le includeți în serviciul divin din ultimul Sabat.

Idei pentru desfășurarea serviciului divin

10:30     Cântări cu sala până la începerea serviciului divin.

10:45     Bun venit, anunțuri și detalii privind desfășurarea.

11:00     Deschidere – Imnul de laudă (sugestie: „Ne plecăm în adorare ”  Imnul # 26).

11:05     Rugăciune condusă de pastor sau prezbiter. Aceasta este o rugăciune de laudă, nu cereri sau mijlociri.  Oamenii îngenunchează.

11:10     Rugăciune de mărturisire. Oamenii  încă îngenuncheați. Adunarea se roagă în tăcere, apoi o rugăciune de la amvon prin care mulțumim lui Dumnezeu că ne-a auzit rugăciunile și ne-a iertat păcatele conform 1 Ioan 1: 9. După rugăciune, oamenii iau loc.

11:15     Strângerea zecimii și daruririlor, urmată de rugăciune mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru tot  ce ne-a dăruit și rugându-L să binecuvânteze zecimea și darurile.

11:20     Cor. Alegeți un imn legat de tema rugăciunii.

11:25     Pastorul sau un alt lider prezintă un scurt mesaj despre importanța rugăciunii în viața noastră.

11:40     Pastorul sau un alt lider invită în față  pentru rugăciune pe cei care au o povară specială. Dă timp pentru ca oamenii să le împărtășească dacă vor. Apoi cineva înalță o rugăciune specială, prezentând cererile lui Dumnezeu. Apoi oamenii revin la locurile lor.

11:55     Rugăciuni pentru departamente și proiecte specifice. Exemple: rugăciuni pentru localitate, pentru persoanele care au nevoie de Isus, pentru școala bisericii și departamentul de tineret, pentru conferința și biserica mondială, pentru familii. Pentru fiecare departament, rugăciunea ar putea fi înălțată de liderul acelui departament.

12:10     Imnul de închidere (sugestie: „Doamne, ia Tu viața mea”,  # 360).

12:15     Rugăciunea de închidere

Idei opționale pentru program

  • Mărturii privind rugăciuni ascultate
  • Timp de rugăciune în grupuri mici
  • Anunțuri privind întâlniri de rugăciune pe viitor
  • Povestirea pentru copii despre rugăciune
  • Prezentări făcute de tineri

 

Traducere: Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *