Sărbătoarea din Sabat

0

Concepeți ultimul Sabat din cele Zece Zile de Rugăciune ca un timp în care să sărbătorim bunătatea și puterea lui Dumnezeu. Împărtășiți modul în care ați experimentat puterea rugăciunii și vestea bună a Evangheliei veșnice în ultimele zece zile. Bucurați-vă de ceea ce a făcut, face și va face Dumnezeu.

Nevoile fiecărei adunări sunt unice, așa că vă rugăm să colaborați cu liderii locali pentru a dezvolta un plan specific pentru biserica dumneavoastră. Iată câteva elemente posibile pe care să le includeți în serviciul divin din ultimul Sabat.

Tema:

Prioritățile credinței – Virtuțile creștine în vremuri tulburi

Verset tematic:

“Ţi s-a arătat, omule, ce este bine! Şi ce alta cere Domnul de la tine decât să faci dreptate, să iubeşti mila şi să umbli smerit cu Dumnezeul tău?” (Mica 6:8)

Imnuri sugerate:

Mica 6:8 Cânt pe versetul biblic

E-al rugii mele ceas divin 191

Sfânt izvor ceresc 234

Îți predau întreaga viață 335

Ploaia târzie promisă 531

Dulcea chemare  461

Când ești apăsat de durere  125

Idei de predici:

Rugați un pastor, un prezbiter sau un lider de rugăciune să țină o scurtă predică despre câteva virtuți creștine subliniate  în materialele celor Zece Zile de Rugăciune 2024.

[SAU]

Rugați participanții la cele Zece Zile de Rugăciune să ofere pe rând rezumate de 1 sau 2 minute pentru fiecare dintre cele 10 teme de rugăciune zilnică. Împărtășiți titlul, versetul principal și un gând cheie. (Planificați din timp astfel încât prezentările să rămână de 1-2 minute. Pentru majoritatea oamenilor, un minut reprezintă 125-150 de cuvinte rostite).

[SAU]

Înscrieți trei persoane de vârste diferite pentru a prezenta scurte prezentări (5-10 minute) despre modul în care cum trăiesc o viață creștină intențională și plină de sens în fiecare zi.

Încheiați cu un apel către ascultători de a face ca umblarea lor creștină să fie mai centrată pe Hristos, mai biblică și mai plină de sens, pe baza virtuților și valorilor din materialele celor Zece Zile de Rugăciune.

 

Alte idei de programe:

Mărturii ale membrilor despre rugăciunea ascultată

Timp de rugăciune în grupuri mici

Anunțarea unor viitoare activități de rugăciune sau de slujire

Povestire pentru copii 

Selecții muzicale speciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *