Sărbătoarea din Sabat

0

Planificați ultimul Sabat al celor Zece Zile de Rugăciune ca un timp în care să sărbătorim bunătatea și puterea nespus de mare a lui Dumnezeu. Împărtășiți modul în care ați experimentat redeșteptarea  și revărsarea Duhului Sfânt în timpul ultimelor zece zile. Bucurați-vă de ceea ce a făcut, face și urmează să facă Dumnezeu.

Nevoile fiecărei adunări sunt unice, de aceea vă rugăm să lucrați cu conducătorii locali pentru a dezvolta un plan specific pentru biserica voastră. Iată câteva sugestii pe care să le includeți în serviciul divin din ultimul Sabat.

Tema:

Căutând redeșteptarea  de la Duhul Sfânt

Versetul de bază:

”Nici prin putere, nici prin tărie, ci prin Duhul Meu’, zice Domnul oştirilor!” ( Zaharia 4:6).

Sugestii de imnuri:

Niciunde fără Tine 367

Îți predau întreaga viață 335

Din cer cu raza Ta 741

Idei pentru predică:

Pastorul sau un alt lider prezintă un scurt mesaj despre redeșteptare prin Duhul Sfânt. Puteți folosi unul din următoarele  pasaje biblice:

  • Luca 11:9-13 (Cerând și primind Duhul Sfânt)
  • Faptele Apostolilor 2 (Revărsarea Duhului Sfânt asupra primilor creștini)
  • Romani 8 (Trăind după îndemnul Duhului)

[SAU]

Alegeți participanți de la cele Zece Zile de Rugăciune care să prezinte prin rotație un rezumat de 1-2 minute al fiecăruia din cele 10 devoționale zilnice. Împărtășiți audienței titlul versetul principal și un gând cheie. (Planificați din timp, așa încât fiecare rezumat să nu depășească 1-2 minute. Pentru majoritatea oamenilor, un minut înseamnă 125-150 de cuvinte.)

[SAU]

Folosiți tineri pentru a citi pasaje din Scriptură diverse materiale sau predici scurte pe tema redeșteptării prin Duhul Sfânt. Tinerii ar putea ajuta cu puncte muzicale sau să împărtășească experiențe personale.

Alte idei pentru program:

  • Mărturii privind rugăciuni ascultate
  • Timp de rugăciune în grupuri mici
  • Anunțuri privind întâlniri de rugăciune pe viitor
  • Povestirea pentru copii despre rugăciune
  • Selecțiuni speciale de muzică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *