SĂRBĂTOAREA DIN SABAT, 19 IANUARIE

0

Format sugerat pentru ultimul Sabat

Acest ultim Sabat ar trebui să fie un timp de mare bucurie pentru tot ceea ce a făcut Dumnezeu pentru tine și pentru  biserica ta în timpul celor Zece Zile de Rugăciune. Programați ziua  pentru a sărbători bunătatea și puterea lui Dumnezeu. Analizați modul în care ați experimentat revărsarea Duhului Sfânt în timpul ultimelor zece zile. Acest Sabat este o ocazie de a ne bucura pentru ceea ce El a făcut, face și urmează să facă.

Nevoile fiecărei adunări sunt unice, de aceea vă rugăm să lucrați cu conducătorii locali pentru a dezvolta un plan specific pentru biserica voastră. Iată câteva sugestii pe care să le includeți în serviciul divind din ultimul sabat.

TEXTUL TEMEI

”Și viața veșnică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, şi pe Isus Hristos pe care L-ai trimis Tu” (Ioan 17:3).

  • Mărturii:  Includeți timp suficient pentru mărturii de rugăciuni ascultate. Cei care au participat la cele Zece Zile de Rugăciune ar trebui să aibă multe lucruri pe care să le împărtășească adunării, dar încurajați-i să le prezinte pe scurt așa încât toată lumea să poată participa. Și alții pot avea ceva de spus. Ar putea fi bine să aveți câteva prezentări planificate din timp, pe lângă cele prezentate ad-hoc.
  • Timp de rugăciune: Invitați întreaga adunare pentru un timp de rugăciune împreună. Ați putea conduce adunarea într-o rugăciune interactivă, similară celei folosite în cursul săptămânii. Vă puteți ruga împreună folosind un pasaj specific Acest lucru se poate face în grupe mici sau o rugăciune  cu toată sala. O altă opțiune ar fi să aveți mai multe tipuri de rugăciuni în decursul serviciului divin: rugăciune folosind versete din Scriptură, grupe mici, rugăciuni individuale, rugăciuni cu toată sala, rugăciuni în taină, și așa mai departe.
  • Cântări: Aceasta este o zi în care să ne bucurăm de tot ceea ce a făcut Dumnezeu și muzica este un mod minunat de a sărbători. Dacă există o cântare care a devenit cântarea preferată a grupului, cântați-o cu toată adunarea.
  • Planuri de viitor: Dacă Dumnezeu te-a condus spre o anume lucrare în timpul celor Zece Zile de Rugăciune, fă cunoscut bisericii planurile tale și invită-i să ți se alăture. (Câteva sugestii sunt incluse în Ghidul Liderului pentru cele Zece Zile de rugăciune.)
  • Copii/Tineri: O povestire pentru copii despre rugăciune ar fi cu siguranță potrivită. De asemenea, dacă au fost copii sau tineri implicați în întâlnirile de rugăciune din fiecare seară, invitați-i să vă împărtășească experiența lor și/sau să se roage.
  • Flexibilitate: Urmăriți flexibilitate în planuri încât să puteți fi deschiși pentru conducerea Duhului Sfânt în timpul serviciului divin.

Traducere: Alina Dica și Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *