Ziua 11: Viață mai îmbelșugată

0

Format sugerat pentru ultimul Sabat

Acest ultim Sabat, ar trebui să fie un timp de mare bucurie petru tot ceea ce a făcut Dumnezeu pentru tine și pentru  biserica ta în timpul celor Zece Zile de Rugăciune. Programați ziua  pentru a sărbători bunătatea și puterea lui Dumnezeu. Analizați modul în care ați experimentat revărsarea Duhului Sfânt în timpul ultimelor zece zile. Acest Sabat este o ocazie de a ne bucura pentru ceea ce El a făcut, face și urmează să facă.

Textul temei: Ioan 10:7-16

Isus le-a mai zis: „Adevărat, adevărat vă spun că Eu sunt Uşa oilor. Toţi cei ce au venit înainte de Mine sunt hoţi şi tâlhari; dar oile n-au ascultat de ei. Eu sunt Uşa. Dacă intră cineva prin Mine, va fi mântuit; va intra şi va ieşi şi va găsi păşune. Hoţul nu vine decât să fure, să înjunghie şi să prăpădească. Eu am venit ca oile să aibă viaţă, şi s-o aibă din belşug. Eu sunt Păstorul cel bun. Păstorul cel bun Îşi dă viaţa pentru oi. Dar cel plătit, care nu este păstor şi ale cărui oi nu sunt ale lui, când vede lupul venind, lasă oile şi fuge; şi lupul le răpeşte şi le împrăştie. Cel plătit fuge, pentru că este plătit şi nu-i pasă de oi. Eu sunt Păstorul cel bun. Eu Îmi cunosc oile Mele, şi ele Mă cunosc pe Mine, aşa cum Mă cunoaşte pe Mine Tatăl şi cum cunosc Eu pe Tatăl; şi Eu Îmi dau viaţa pentru oile Mele. Mai am şi alte oi, care nu sunt din staulul acesta; şi pe acelea trebuie să le aduc. Ele vor asculta de glasul Meu, şi va fi o turmă şi un Păstor. Tatăl Mă iubeşte, pentru că Îmi dau viaţa, ca iarăşi s-o iau.

Nevoile fiecărei adunări sunt unice, așa că vă rugăm să vorbiți cu liderii locali pentru a stabili un plan specific pentru biserica dv. Vă prezentăm câteva elemente sugerate pe care le puteți include în serviciul divin din acest Sabat:

 • Învățătura biblică din Ioan 10:7-16:

  Ar putea fi o predică sau o cuvântare, sau pasajul poate fi inclus ca bază pentru a țese împreună experiențe despre modul în care a lucrat Dumnezeu în timpul acestor Zece Zile de Rugăciune.

 • Mărturii:

  Includeți timp suficient pentru mărturii de rugăciuni ascultate. Cei care au participat la cele Zece Zile de Rugăciune ar trebui să aibă multe lucruri pe care să le împărtășească adunării, dar încurajați-i să le prezinte pe scurt așa încât toată lumea să poată participa. Și alții pot avea ceva de spus. Ar putea fi bine să aveți câteva prezentări planificate din timp, pe lângă cele prezentate ad-hoc.

 • Timp de rugăciune:

  Invitați întreaga adunare pentru un timp de rugăciune împreună. Ați putea conduce adunarea într-o rugăciune interactivă, similară celei folosite în cursul săptămânii. Vă puteți ruga un pasaj specific împreună. Acest lucru se poate face în grupe mici sau o rugăciune  cu toată sala. O altă opțiune ar fi să aveți mai multe tipuri de rugăciuni în decursul serviciului divin: rugăciune folosind versete din Scriptură, grupe mici, rugăciuni individuale, rugăciuni cu toată sala, rugăciuni în taină, și așa mai departe.

 • Cântări:

  Aceasta este o zi de bucurie pentru tot ceea ce a făcut Dumnezeu și muzica este un mod minunat de a sărbători. Dacă există o cântare care a devenit cântarea preferată a grupului, cântați-o cu toată adunarea.

 • Planuri de viitor:

  Dacă Dumnezeu te-a condus spre o anume lucrare în timpul celor Zece Zile de Rugăciune, fă cunoscut bisericii planurile tale și invită-i să ți se alăture.

 • Copii/Tineri:

  O povestire pentru copii despre rugăciune ar fi cu siguranță potrivită. De asemenea, dacă au fost copii sau tineri implicați în întâlnirile de rugăciune din fiecare seară, invitați-i să vă împărtășească experiența lor și/sau să se roage.

 • Flexibilitate:

  Urmăriți flexibilitate în planuri încât să puteți fi deschiși pentru conducerea Duhului Sfânt în timpul serviciului divin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *