Diviziunea Asia - Pacificul de Sud

Am dorit să vă împărtașesc experiența celor de aici de la birourile Diviziunii Asia-Pacificul de Sud. Toți cei de aici am simțit că Duhul Sfânt a venit în mijlocul nostru într-un mod special.
În prima săptămână, 6-11 ianuarie 2014, am avut o săptămână de rugăciune. În fiecare dimineață pastorul Mfune ne-a însuflețit prin Cuvântul lui Dumnezeu și a adus în inimi o adevărată bucurie. Apoi, începând de miercuri seara, pe 8 ianuarie, am început cele zece zile de rugăciune. Stilurile diferite de prezentare, cântările de laudă, adorarea, închinarea, mărturisirea, pocăința, recunoștința, mijlocirea, organizate de diferiți lideri de grup, au fost toate pline de inovație, conducându-ne astfel spre o umblare mai aproape de Dumnezeu prin Duhul Sfânt și pregătindu-ne pentru revărsarea Ploii Târzii.

În acea dimineață din ziua a noua de întâlniri de rugăciune, am fost conduși de fratele trezorier. Și aceasta s-a dovedit a fi cea mai semnificativă zi din biroul nostru. În grupul nostru au predominat mărturisiri cu lacrimi ale păcatelor, îmbrățișări, cereri de iertare. Nu era un ochi uscat în acea adunare =n timp ce ne luam timp să ne apropiem unii de alții, mărturisindu-ne păcatele, cerând și primind iertare. A fost o experiență foarte emoționantă. Toți am retrăit experiența primilor ucenici din camera de sus pe când aceștia așteptau puterea promisă a Duhului Sfânt.

Datorită acestei experiențe, credem că acest an va fi unul mai plin de roade pentru creșterea în har a Împărăției lui Dumnezeu în teritoriul diviziunii noastre.
Slăvit să fie Dumnezeu. Amin.

Alberto Gulfan Jr., Președinte al Diviziunii
Asia-Pacificul de Sud
Silang, Cavite, Filipine