Chemare la rugăciune 2013

Dumnezeu a turnat puterea Duhului Său la  ziua Cincizecimii, după ce biserica Sa a petrecut zece zile împreună, cerând binecuvântarea făgăduită. El este gata să facă acest lucru din nou astăzi! În toată lumea bisericile experimentează reînnoirea Duhului Sfânt, urmând exemplul ucenicilor și participând la Zece Zile de Rugăciune.

Inițiativa celor Zece Zile de Rugăciune (numită la început Operațiunea Ploaia Globală) a fost adoptată de biserica mondială în 2010. Biserici din peste o sută de țări au primit bogate  binecuvântări prin cele Zece Zile de Rugăciune. Rapoartele din 2012 sunt cele mai încurajatoare! ʺDumnezeu este credincios! Experiența celor Zece Zile nu poate fi cuantificată. Inimi au fost predate, suflete convinse, și rugăciunile au primit răspuns. Slavă lui Dumnezeu!ʺ – Veta, Nigeria.

ʺNe-am rugat pentru întoarcerea membrilor plecați. În săptămâna Ploii Globale am cerut fiecărui membru activ să-și angajamentul să se roage pentru trei sau patru membri din biserică. Sabatul trecut șapte membri s-au întors în biserică.ʺ – Lisa, New Mexico, SUA.

ʺN-am experimentat niciodată o atât de mare creștere spirituală și atât de multe răspunsuri la rugăciuni în nici un eveniment anterior. Materialul zilnic și instructorii participanți au fost ghizi MINUNAȚI pentru a experimenta redeșteptarea. Picăturile ploii încep să cadăʺ. – Bill, Rhode Island, SUA.

ʺÎn ziua a 10-a, un tânăr care nu mai fusese la biserică de ani de zile a venit și a mărturisit că vrea să-și predea viața lui Isus. Și de atunci vine săptămânal la biserică.ʺ – Arnold

ʺCele Zece Zile de Rugăciune au readus la viață orele de rugăciune de miercuri și de vineri care nu mai existau în biserica mea. Aceste 10 zile ne-au învățat că puterea stă în rugăciune și a adus unitate între membrii  bisericii și zel în a lucra pentru Domnul.ʺ – Luvuyo, Africa de Sud

ʺAm încheiat cele 10 Zile de Rugăciune cu spălarea picioarelor și Cina Domnului în cel de al doilea Sabat. Ca rezultat, trei neadventiști care veniseră la adunare au început studii biblice. Cele 10 Zile de Rugăciune au schimbat viețile membrilor bisericii și cred că vor avea impact în familii și biserică.ʺ Kelera, Fiji.

Prezbiterii bisericii, pastori și conducători laici au condus grupe de rugăciune de toate mărimile în case, școli, biserici, forumuri online și teleconferințe. Grupe care nu au reușit să se întâlnească în zilele desemnate au ales alte zece zile și au fost la fel de binecuvântate. Vei conduce biserica ta să ni se alăture în  Zece Zile de Rugăciune 2013?Datele votate pentru 2013 sunt 9-19 ianuarie (de miercuri seara până sâmbăta următoare).