Sărbătoarea din Sabat

0

Concepeți ultimul Sabat din cele Zece Zile de Rugăciune ca un timp în care să sărbătorim bunătatea și puterea lui Dumnezeu. Împărtășiți modul în care ați experimentat puterea rugăciunii și vestea bună a Evangheliei veșnice în ultimele zece zile. Bucurați-vă de ceea ce a făcut, face și va face Dumnezeu.

Nevoile fiecărei adunări sunt unice, așa că vă rugăm să colaborați cu liderii locali pentru a dezvolta un plan specific pentru biserica dumneavoastră. Iată câteva elemente posibile pe care să le includeți în serviciul divin din ultimul Sabat.

Tema:

Chemarea la rugăciune a celor trei îngeri

Verset tematic:

“Şi am văzut un alt înger care zbura prin mijlocul cerului cu o Evanghelie veșnică, pentru ca s-o vestească locuitorilor pământului, oricărui neam, oricărei seminții, oricărei limbi şi oricărui norod.” (Apocalipsa 14:6).

Imnuri sugerate:

E-al rugii mele ceas divin 191

Ploaia târzie promisă 531

Dulcea chemare  461

Când ești apăsat de durere  125

Idei de predici:

Rugați un pastor, un prezbiter sau un lider de rugăciune să țină o scurtă predică despre modul în care întreita solie îngerească ne cheamă la rugăciune și la trezire în aceste ultime zile. Pasaj din Scriptură: Apocalipsa 14:6-12.

[SAU]

Rugați participanții la cele Zece Zile de Rugăciune să ofere pe rând rezumate de 1 sau 2 minute pentru fiecare dintre cele 10 teme de rugăciune zilnică. Împărtășiți titlul, versetul principal și un gând cheie. (Planificați din timp astfel încât prezentările să rămână de 1-2 minute. Pentru majoritatea oamenilor, un minut reprezintă 125-150 de cuvinte rostite).

[SAU]

Înscrieți trei tineri pentru a prezenta predici de 5 minute despre cum fiecare dintre soliile celor trei îngeri ne cheamă la rugăciune și la trezire înainte de venirea lui Isus.  Tinerii ar putea, de asemenea, să ajute cu muzică sau să prezinte experiențe.

Alte idei de programe:

Mărturii ale membrilor despre rugăciunea ascultată

Timp de rugăciune în grupuri mici

Anunțarea unor viitoare activități de rugăciune sau de slujire

Povestire pentru copii despre rugăciune

Selecții muzicale speciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *